Yo-talot Turku

Asukastoimikunnan verkkosivut

Tervetuloa!


Piirros

Tervetuloa Turun Ylioppilastalojen asukastoimikunnan verkkosivuille. Asukastoimikunta pyrkii kehittämään Yo-talojen asukkaiden viihtyvyyttä ja toimii asukkaiden edustajana Turun Ylioppilaskyläsäätiölle.

Tulevat tapahtumat

YO-talojen grilli-iltapäivä

27. Huhtikuuta 2018

Arvoisa YO-talojen asukas! Asukastoimikunta järjestää jälleen grillaustapahtuman lauantaina 27.4. klo 14-18 C-talon edustalla. Asukastoimikunta tarjoaa juomat ja ruoat, riittää että saavut paikalle! Tarjolla on mm. olutta, siideriä ja alkoholittomia juomia sekä lihaisia että kasvisruokia. Olet tervetullut lyhyelle vierailulle tai vaikka koko päiväksi. Mikäli 27.4. sää on surkea, yritämme järjestää tapahtuman viikkoa myöhemmin, 4.5.

FB-Tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1260777194069232/

Tervetuloa!

Ajankohtaista

Huomio polkupyöränomistajat!

17. Huhtikuuta 2019

TYS siivoaa kohteessasi varastot ja pyörätelineet. Laputamme romupyörät, jotka viedään kierrätykseen. Laputus aloitetaan viikolla 17 (23.4.2019 alkaen). Mikäli kulkuneuvosi on käytössä, mutta siihen on tullut romupyörälappu, voit kumota hävitystuomion poistamalla lapun pyörästäsi. Pidetään yhdessä huolta siitä että pyörien säilytykseen on mahdollisimman paljon tilaa!

Lapulliset romupyörät siivotaan pois viikosta 21 (20.5.2019) alkaen.

TYS on ilmoittanut Yo-talojen asukkaille myös sähköpostitse!Hei Yo-talojen asukkaat!

28. Helmikuuta 2019

C-talon aulasta on itsestään muodostunut asukkaiden kierrätyspiste. Pienten esineiden, kuten astioiden, kenkien yms. kierrättämiseen tämä tila sopii, mutta suurempia esineitä, kuten pesukoneita, sänkyjä ja sohvia kannustamme kuitenkin tarjoamaan esimerkiksi tässä FB-ryhmässä tai nettikirppiksillä, jotta ne eivät täytä C-talon aulaa. Myös Ekotori vastaanottaa kierrätyskelpoisia huonekaluja ilmaiseksi.

Asukastoimikunta toivottaa mukavia kierrätyshetkiä ja hyvää kevään alkua!